KONYA / EREĞLİ - Cumhuriyet İlkokulu

Selçuk DEMİRKAPI - Okul Müdürü

1996 yılında öğretmenliğe başladım. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde 18 yıl sınıf öğretmenliği yaptım.2013 yılında müdür yardımcılığı sınavını kazanarak Ereğli Halit Kalkan İlkokuna müdür yardımcısı olarak atandım. 1 yıl 3 ay kadar müdür yardımcılığı görevini yürüttüm.05 Aralık 2014 yılında Halime Demirel İlkokuluna müdür olarak atandım. Yaklaşık 4 yıl 7 ay kadar bu görevi yürüttüm.Daha sonra 3 Temmuz 2019 yılında Cumhuriyet İlkokuluna müdür olarak atanıp göreve başladım.19 Temmuz 2019 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi bölümünden tezli yüksek llisansımı bitirerek mezun oldum. Yüksek lisans  tez danışman hocam sayın Prof.Dr.Ali ÜNAL ile birlikte bir bildirim bulunmaktadır. Ulusal yayımlanmış bir makalem bulunmaktadır.Halen Cumhuriyet İlkokulunda müdür olarak bu görevi yürütmekteyim.Evli ve 2 çocuk babasıyım.